Πληρωθείτε τα χρήματα σας (ανάληψη χρημάτων)

Πληρωθείτε τα χρήματα σας (ανάληψη χρημάτων)

Σε αυτό τον οδηγό θα δούμε πως να εισπράξουμε τις πληρωμές από τις πωλήσεις μας στο MSOW.

Το σύστημα πληρωμών του MSOW υποστηρίζει online συναλλαγές όπως κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό σας Paypal ή στον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Από τον Πίνακα Ελέγχου μας επιλέγουμε το μενού “Πληρωμές”

Πληρωθείτε τα χρήματα σας (ανάληψη χρημάτων) msowΠληρωθείτε τα χρήματα σας (ανάληψη χρημάτων) msowΠληρωθείτε τα χρήματα σας (ανάληψη χρημάτων) msow

Επιλέγουμε το “Ανάληψη”

Πληρωθείτε τα χρήματα σας (ανάληψη χρημάτων) msow

Εκκρεμείς Αναλήψεις

Εδώ βλέπουμε το ποσό που έχει “ωριμάσει” για ανάληψη.

*Υπενθυμίζουμε ότι για να λάβετε τα χρήματα σας μεσολαβεί ένα διάστημα 10 ημερών που είναι απαραίτητο έως ότου να έρθει η courier να παραλάβει το δέμα,να το παραδώσει στον πελάτη,να εισπράξει τα χρήματα και να τα αποδώσει στο MSOW.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε 2 παραγγελίες των 10€ η καθεμία σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Η πρώτη είναι στις 15-11 και η δεύτερη είναι στις 20-11.Αυτό σημαίνει ότι στις 25-11 θα δείτε στις Εκκρεμείς Αναλήψεις το ποσό των 9€ (10€ – 1€ η προμήθεια του MSOW αν έχετε επιλέξει το Πακέτο Προμήθειας 10%) και στις 30-11 θα δείτε το ποσό των 18€ (20€ – 2€ η προμήθεια του MSOW αν έχετε επιλέξει το Πακέτο Προμήθειας 10%).

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εκκαθάριση αφού ο αλγόριθμος του MSOW υπολογίζει όλα τα έξοδα, προμήθειες κλπ και αναγράφει το καθαρό πόσο στις Εκκρεμείς Αναλήψεις.

Για να πληρωθούμε τα χρήματα μας επιλέγουμε το πλαίσιο ή τα πλαίσια της παραγγελίας(ων) που θέλουμε και πατάμε το ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωθείτε τα χρήματα σας (ανάληψη χρημάτων) msow

Τι γίνεται από αυτή τη στιγμή;

Το αίτημα σας μεταβιβάζεται στους διαχειριστές του MSOW όπου και καταθέτουμε τα χρήματα στον προεπιλεγμένο τρόπο πληρωμής που έχετε δηλώσει.

Σε καλή μεριά.

Αφήστε μια απάντηση

Main Menu