Πωλητές. Τo πρώτο σας βήμα στο MSOW

Πωλητές. Τo πρώτο σας βήμα στο msow

Καλώς ήρθατε στο MSOW την πρώτη multivendor πλατφόρμα στην Ελλάδα με καθημερινούς αυξανόμενους πελάτες αλλά και πωλητές.Κάνατε τη σωστή επιλογή να ενταχθείτε στην πλατφόρμα μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να έχουμε μια άριστη συνεργασία.

Το βασικότερο ερώτημα όλων μας είναι… Έγινα πωλητής….Τώρα τι κάνω;

Το μυστικό της επιτυχίας ώστε να δημιουργήσετε ένα “δυνατό” e-shop που θα σας αποφέρει κέρδη είναι το πρώτο σας βήμα.

Συνήθως στα ανεξάρτητα e-shops οι περισσότεροι από εμάς τα βρίσκουμε “μπαστούνια” (ιδίως μόλις δούμε το backend και πρέπει να δημιουργήσουμε άπειρες ρυθμίσεις και παραμέτρους)

Ξεχάστε τα!

Στο MSOW έχουμε κάνει τόσο απλή τη διαδικασία του “στησίματος” που είναι παιχνίδι.

Όλα περνούν από τον “Πίνακα Ελέγχου”

Ο Πίνακας ελέγχου είναι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.Μέσα από αυτό μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

Να κατασκευάσουμε το κατάστημα μας ή να το «ανακαινίσουμε»,να το φρεσκάρουμε να καταχωρήσουμε νέα προϊόντα,να δούμε την επισκεψιμότητα,τις πωλήσεις,τα κέρδη και πολλά άλλα.

Για να αποκτήσουμε πρόσβαση στον Πίνακα μας θα πρέπει να εισέλθουμε στο MSOW.

Στη συνέχεια βλέπουμε τον Πίνακα Ελέγχου του καταστήματος μας

Πωλητές. Τo πρώτο σας βήμα στο msow msow

 

Το βασικότερο σημείο του Πίνακα μας είναι οι ειδοποιήσεις και η επικοινωνία μεταξύ μας.Πωλητές και διαχειριστές επικοινωνούμε εδώ.

Πωλητές. Τo πρώτο σας βήμα στο msow msow

01.Το πρώτο εικονίδιο είναι ο Πίνακας Ειδοποιήσεων όπου και βλέπουμε περιληπτικά τα πάντα σχετικά με τις ενέργειες που γίνονται στο κατάστημα μας.Μέσα από τον Πίνακα Ειδοποιήσεων μπορείτε επίσης να στείλετε το μήνυμα σας προς τους διαχειριστές του MSOW.

02.Το δεύτερο εικονίδιο είναι ο Πίνακας Ερωτήσεων.Από εδώ μπορούμε να διαχειριστούμε τις ερωτήσεις των πελατών μας σχετικά με τα προϊόντα του καταστήματος μας κλπ.

03.Το τρίτο κατά σειρά εμφάνισης εικονίδιο είναι ο Πίνακας Θεμάτων όπου οι διαχειριστές σας ενημερώνουμε σχετικά με αναβαθμίσεις,επίλυση προβλημάτων κλπ

04.Τέταρτο και πιο σημαντικό εικονίδιο είναι η Βοήθεια Πωλητών.Εδώ θα βρείτε την γνωστική βάση του MSOW σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας.Με δύο λόγια εδώ θα βρείτε βοήθεια και οδηγούς για το οτιδήποτε θέλετε να κάνετε στο κατάστημα σας.

Στο κεντρικό μενού του Πίνακα Ελέγχου βλέπουμε στατιστικά πωλήσεων και επισκεψιμότητας του καταστήματος μας.

Στο αριστερό μέρος της οθόνης μας έχουμε το μενού (Αρχική,Προϊόντα,Παραγγελίες κλπ) όπου και μπορούμε να επιλέξουμε αυτό που μας ενδιαφέρει.

Αναλυτικά για την κάθε επιλογή θα βρείτε στην Βοήθεια Πωλητών.Πωλητές. Τo πρώτο σας βήμα στο msow msow

Σας ευχαριστούμε και καλές δουλειές.

Main Menu