Ψάχνεις εργασία; Μάθε τι είναι το Πρόγραμμα Συνεργατών του MSOW

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε το παρακάτω κείμενο αναρωτηθείτε αν ψάχνετε για εργασία ή αν ψάχνετε για κάποιον που θα σας πληρώνει «μεροκάματο».

Αν ψάχνετε για το δεύτερο,εμείς όχι οπότε συνεχίστε να ψάχνετε.

Αν ψάχνετε για μια εργασία που εσείς θα ορίζετε το από που και το πότε θα εργάζεστε – θα πληρώνεστε και αναλόγως – τότε ας προχωρήσουμε παρακάτω.

Ψάχνετε λοιπόν για σοβαρή εργασία;

Καλώς ήρθατε στο «Πρόγραμμα Συνεργατών» του MSOW.Από εδώ θα ξεκινήσετε μια νέα εργασία που θα σας αποφέρει την οικονομική άνεση που επιθυμείτε.

Το Πρόγραμμα Συνεργατών βασίζεται στο ήδη δημοφιλές στο εξωτερικό Affiliate Marketing (αν ήδη συλλογίζεστε πυραμίδες,τρίγωνα κλπ καλό θα είναι να κλείσετε αυτή τη σελίδα και να κάνετε κάτι άλλο).

Αν δεν έχετε ιδέα τι είναι το Affiliate Marketing αλλά έχετε όρεξη να εργαστείτε πραγματικά συνεχίστε να διαβάζετε.

Τι είναι το Affiliate Marketing;

Το Affiliate Marketing είναι ένας τύπος Performance based Marketing και αφορά προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών στο διαδίκτυο.

Το Affiliate Marketing λειτουργεί ως εξής: Μια εταιρία ή επιχείρηση ανταμείβει τους Συνεργάτες για κάθε πελάτη που οδηγούν στην διαδικτυακή τους ιστοσελίδα.

Η ανταμοιβή είναι ένα ποσοστό προμήθειας από μια επιτυχημένη online πώληση (CPS).

Με απλά λόγια….

Γινόμαστε συνεργάτες.

Εσείς διαφημίζετε τα προϊόντα μας στην ιστοσελίδα σας,στο προφίλ σας στα social media και οπουδήποτε αλλού και παίρνετε μια προμήθεια από τις πωλήσεις που θα γίνουν.

Στις μέρες μας το ηλεκτρονικό εμπόριο κατακλύζει τον πλανήτη.Οι ηλεκτρονικές αγορές κατέχουν μεγάλο ποσοστό του τζίρου.Καθημερινά στο facebook στο twitter στο instagram βλέπετε εκατοντάδες διαφημιστικά μηνύματα για προϊόντα προς πώληση.Το 85% αυτών είναι βασισμένα στο affiliate marketing.

«Διάσημοι» Χρήστες του Instagram κερδίζουν απίστευτα ποσά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους φορώντας πχ. ένα φόρεμα και στα σχόλια έχουν ένα σύνδεσμο από που να το αγοράσεις.Αυτό είναι affiliate marketing.

Εκατοντάδες προϊόντα προς πώληση δημοσιεύονται κάθε μέρα,κάθε ώρα σε ομάδες αγοραπωλησιών του facebook.Τα περισσότερα εξ αυτών είναι affiliate marketing.

Πόσα παράθυρα με διαφημίσεις βλέπετε στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες; Affiliate marketing.

Όσοι από εσάς έχετε κάποια στιγμή καταχωρήσει μια διαφημιστική καμπάνια στην Google, γνωρίζετε ότι μεγάλο ποσοστό των χρημάτων που δαπανήσατε πήγε στους Affiliates της Google;

Γιατί να γίνετε μέλος του Προγράμματος Συνεργατών;

Για να κερδίζετε χρήματα.

Κι εσείς κι εμείς.

Πρόκειται για μια συμφωνία win-win,κερδίζουμε δηλαδή και οι δύο πλευρές.

Εσείς διαφημίζετε τα προϊόντα μας και εισπράττετε το προκαθορισμένο ποσοστό από τις πωλήσεις σας.

Πως προωθείτε τα προϊόντα;

Σίγουρα δεν βγαίνετε στο δρόμο να το διαλαλήσετε.Δεν είστε τελάλης!

Σίγουρα δεν «σταυρώνετε» τους φίλους και συγγενής να αγοράσουν.

Σίγουρα δεν παίρνετε τους δρόμους φορτωμένοι με βαλιτσάκι.

Όλη η διαδικασία γίνεται από την άνεση του σπιτιού,του γραφείου,του δικού σας χώρου, με τον υπολογιστή,το κινητό ή το tablet.

Πως θα ενταχθείτε στο Πρόγραμμα;

01.Υποβάλετε την αίτηση σας μέσω ηλεκτρονικής φόρμας εδώ.

02.Μόλις γίνει αποδεκτή,ανοίγει το δικό σας «ψηφιακό γραφείο» όπου θα έχετε πάντα ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης σας.

03.Μέσα στο γραφείο σας, θα βρείτε στο μενού «Βοήθεια» αναλυτικά οτιδήποτε χρειαστείτε για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του marketing.

Μπορώ να μπω κι εγώ στο Πρόγραμμα Συνεργατών;

Γιατί να μην μπορείτε;

Τι παραπάνω έχουν οι άλλοι;

Πόσα μπορώ να κερδίζω;

Αυτό εξαρτάται από εσάς.Είναι μια δική σας επιχείρηση που όσο περισσότερο την τρέξετε τόσο περισσότερα θα κερδίσετε.

Καλές δουλειές.

 

 

 

1 Comment

    Comments are closed.

    Main Menu