Ψάχνεις εργασία; Μάθε τι είναι το Πρόγραμμα Συνεργατών του MSOW

Ψάχνεις εργασία; Μάθε τι είναι το Πρόγραμμα Συνεργατών του msow

Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις το παρακάτω κείμενο θα πρέπει να απαντήσεις στην ερώτηση, αν ψάχνεις για εργασία ή αν ψάχνεις για κάποιον που θα σε πληρώνει “μεροκάματο”.

Αν ψάχνεις για το δεύτερο,εμείς όχι οπότε συνέχισε να ψάχνεις.

Αν ψάχνεις για μια εργασία που εσύ θα ορίζεις το από που και το πότε θα εργάζεσαι – θα πληρώνεσαι και αναλόγως – τότε ας προχωρήσουμε παρακάτω.

Ψάχνεις λοιπόν για σοβαρή εργασία;

Καλώς ήρθες στο “Πρόγραμμα Συνεργατών” του MSOW.Από εδώ θα ξεκινήσεις μια νέα εργασία που θα σου αποφέρει την οικονομική άνεση που επιθυμείς.

Το Πρόγραμμα Συνεργατών βασίζεται στο Affiliate Marketing (αν ήδη συλλογίζεσαι πυραμίδες,τρίγωνα κλπ καλό θα είναι να κλείσεις αυτή τη σελίδα και να κάνεις κάτι άλλο).

Αν δεν έχεις ιδέα τι είναι το Affiliate Marketing αλλά έχεις όρεξη να εργαστείς και να κερδίζεις χρήματα, συνέχισε να διαβάζεις.

Τι είναι το Affiliate Marketing;

Το Affiliate Marketing είναι ένας τύπος Performance based Marketing και αφορά προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών στο διαδίκτυο.

Το Affiliate Marketing λειτουργεί ως εξής: Μια εταιρία ή επιχείρηση ανταμείβει τους Συνεργάτες για κάθε πελάτη που οδηγούν στην διαδικτυακή τους ιστοσελίδα.

Η ανταμοιβή είναι ένα ποσοστό προμήθειας από μια επιτυχημένη online πώληση (CPS).

Με απλά λόγια….

Γινόμαστε συνεργάτες.

Εσύ διαφημίζεις τα προϊόντα μας στην ιστοσελίδα σου,στο προφίλ σου στα social media και οπουδήποτε αλλού και παίρνεις μια προμήθεια από τις πωλήσεις που θα γίνουν.

Στις μέρες μας το ηλεκτρονικό εμπόριο κατακλύζει τον πλανήτη.Οι ηλεκτρονικές αγορές κατέχουν μεγάλο ποσοστό του τζίρου.Καθημερινά στο facebook στο twitter στο instagram βλέπεις εκατοντάδες διαφημιστικά μηνύματα για προϊόντα προς πώληση.Το 85% αυτών είναι βασισμένα στο affiliate marketing.

“Διάσημοι” χρήστες του Instagram κερδίζουν απίστευτα ποσά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους φορώντας πχ. ένα φόρεμα και στα σχόλια έχουν ένα σύνδεσμο από που να το αγοράσεις.Αυτό είναι affiliate marketing.

Εκατοντάδες προϊόντα προς πώληση δημοσιεύονται κάθε μέρα,κάθε ώρα σε ομάδες αγοραπωλησιών του facebook.Τα περισσότερα εξ αυτών είναι affiliate marketing.

Πόσα παράθυρα με διαφημίσεις βλέπεις στις αγαπημένες σου ιστοσελίδες; Affiliate marketing.

Όσοι από εσάς έχετε κάποια στιγμή καταχωρήσει μια διαφημιστική καμπάνια στην Google, γνωρίζετε ότι μεγάλο ποσοστό των χρημάτων που δαπανήσατε πήγε στους Affiliates της Google;

Γιατί να γίνεις μέλος του Προγράμματος Συνεργατών;

Για να κερδίζεις χρήματα.

Κι εσύ κι εμείς.

Πρόκειται για μια συμφωνία win-win,κερδίζουμε δηλαδή και οι δύο πλευρές.

Εσύ διαφημίζεις τα προϊόντα μας και εισπράττεις το προκαθορισμένο ποσοστό από τις πωλήσεις σου.

Πως προωθείς τα προϊόντα;

Σίγουρα δεν βγαίνεις στο δρόμο να το διαλαλήσεις.Δεν είσαι τελάλης!

Σίγουρα δεν “σταυρώνεις” τους φίλους και συγγενής να αγοράσουν.

Σίγουρα δεν παίρνεις τους δρόμους φορτωμένος με βαλιτσάκι.

Όλη η διαδικασία γίνεται από την άνεση του σπιτιού,του γραφείου,του δικού σου χώρου, με τον υπολογιστή,το κινητό ή το tablet.

Πως θα ενταχθείς στο Πρόγραμμα;

01.Μπαίνεις στο MSOW και κάνεις εγγραφή εδώ.

02.Το αίτημα σου έχει σταλεί στους διαχειριστές.Η έγκρισή του μπορεί να πάρει έως 24 ώρες.

03.Μόλις η αίτηση σου γίνει αποδεκτή,ανοίγει το δικό σου “ψηφιακό γραφείο” όπου θα έχεις πάντα ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης σου.

Μπορώ να μπω κι εγώ στο Πρόγραμμα Συνεργατών;

Γιατί να μην μπορείς;

Τι παραπάνω έχουν οι άλλοι;

Πόσα μπορώ να κερδίζω;

Αυτό εξαρτάται από εσένα.Είναι μια δική σου επιχείρηση που όσο περισσότερο την τρέξεις τόσο περισσότερα θα κερδίσεις.

Καλές δουλειές.

 

 

1 Comment

Comments are closed.

Main Menu