Καλώς ήρθατε στο MSOW
Το MSOW είναι η συντομογραφία του My Shop On Web που σημαίνει το «Κατάστημα μου στο διαδίκτυο» σε ελεύθερη μετάφραση.Το MSOW είναι μια υπερσύγχρονη multivendor πλατφόρμα, δηλαδή είναι ένα εμπορικό κέντρο με καταστήματα πωλητές,προϊόντα και υπηρεσίες και όλα αυτά στην οθόνη σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Όλες οι συναλλαγές μας είναι κρυπτογραφημένες ώστε να επιτυγχάνουμε τα υψηλότερα ποσοστά ασφάλειας.

Μπορείτε να εξοφλείτε τις παραγγελίες μέσω της πιστωτικής,χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σας,μέσω του λογαριασμού σας Paypal ή μέσω αντικαταβολής.

Επωφεληθείτε από το πρόγραμμα δόσεων μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Οι πωλητές μας παρέχουν εγγυημένα προϊόντα και είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε σας απασχολεί.

Σε κάθε προϊόν αναγράφεται η κατάστασή του (καινούργιο-μεταχειρισμένο) και ο χρόνος επεξεργασίας του, πριν αποσταλεί.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνομιλήσετε με τον πωλητή επιλέγοντας το πλαίσιο “Ρωτήστε τον πωλητή για το προϊόν”.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Συνεργαζόμαστε με την TNT Courier μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφορών στον κόσμο ώστε να εξασφαλίσουμε την άριστη μεταχείριση και διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας από την κεντρική σελίδα και αφήστε το πάνω μας!

Γιατί στο MSOW είστε σίγουροι!

Λοταρία MSOW

ΛΟΤΑΡΙΑ MSOW

Ελάτε κι εσείς στη λοταρία του MSOW,επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει,δηλώστε συμμετοχή και αποκτήστε το με μόνο 1€.

Δημοπρασίες

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.Παρακολουθήστε τα και την κατάλληλη στιγμή “χτυπήστε”.Έρχεται σύντομα στο MSOW.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ SURF

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ

Προτιμήστε μας,κερδίστε πόντους και εξαργυρώστε τους σε επόμενες αγορές,συμμετοχές στη Λοταρία ή στις Δημοπρασίες του MSOW